Kattälskarens bästa spel

Katter i all ära men ibland är det skönt när katten sover gott i knät på en. Då kan man passa på att underhålla sig genom att snacka med vänner, scrolla på sociala medier eller spela ett och annat spel. Spelutbudet på nätet är som bekant gigantiskt idag – nästan så det blir svårt att välja ett av dem. Här nedan kommer i alla fall två tips på bra spel.

Välja spel och sajter med bonusar

Ett sätt som gör det lite enklare att välja bra spel är att kolla upp bonusar såväl i spel som på spelsajter i förväg. Utgå från en bra sajt med generösa bonusar – till exempel kan du få riktigt bra bonusar via Rizk i dagsläget. Här får du både en insättningsbonus och ett antal free spins. På sajten finns dessutom en mängd spännande spel som passar olika situationer och smaker.

Bra spel med kattema

När du sitter med katten i knät gäller det att hitta ett spel som inte får dig att rycka till alldeles för mycket. Välj gärna ett lite lugnare spel och gärna med kattema såklart! Ett roligt spel är Cats and Cash med lyxiga och glamorösa katter i fokus. Det är ett enkelt spel som också har ett bonusläge. Se bara till att sänka eller stänga av ljudet om du inte vill störa katten! Här hittar du kampanjer som man kan ta del utav. Flera av dem är riktigt bra!

Ett annat bra spel med kattema är Copy Cats från NetEnt. Det är ett skojigt och färgglatt spel som alltid piggar upp. Förutom att sloten innehåller flera söta katter kan du få tio eller fler free spins när du spelar den, vilket är ett stort plus i kanten. Spelet är dessutom relativt lugnt och lågmält, vilket passar bra. Testa dina chanser i något av dessa spel redan idag – du lär gilla dem!